A webshopon megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. MPL Postacsomag szolgáltatásán keresztül juttatjuk el Önökhöz. A megrendelt termékeket két munkanapos garanciával adjuk fel a rendelések feldolgozásától számítva. Rendeléseket nem minden nap dolgozunk fel, de legalább hetente egyszer. Amennyiben egynapos garanciával kéri a könyvet, az 200 forint felárral tudjuk biztosítani. Kérjük erre vonatkozó igényét jelezze a megrendelés megjegyzés rovatában, emailen vagy telefonon!

Kérjük a telefonszámukat és az emailcímüket minden esetben pontosan adják meg! A Magyar Posta Zrt. alkalmazottai ezen keresztül tudnak Önökkel kapcsolatba lépni. Amennyiben egy héten belül nem érkezett meg a rendelt termék, vagy nem kapnak postai értesítőt, kérjük írjanak az info@garamondhungaria.hu emailcímre.

A kiszállított termék átvételének elmulasztása esetén ismételt kiszállítást csak az első kiszállítás- és visszaszállítás költségeinek vállalása és előre utalása esetén áll módunkban eszközölni. Amennyiben a vevő ezt nem kívánja vállalni, úgy az előre átutalt-, vagy bankkártyával kifizetett vételárat és adminisztrációs költséget a kiszállítás és a visszaszállítás költségeinek levonása mellett tudjuk visszautalni. A termékek átvételére vonatkozóan a Magyar Posta Zrt. üzletszabályzata az irányadó.